Berry Style Nieuw

De nieuwe look Berry Style verleidt met volle kleuren, zo fruitig en lekker als een mandje zoete bessen!

Felle lipstickkleuren geven de toon aan, samen met de in kleur afgestemde, langhoudbare Lip Designer zorgt dit voor de perfecte trendy lippen make-up.

De oogmake-up straalt in licht iriserende, kostbare oogschaduwtinten, die gemakkelijk te vervagen zijn.

En als kers op de taart: De nieuwe Strobing Highlighter. Voor stralende accenten in het gezicht. Maar ook op decolleté, benen of schouders tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden. Verzorgende mineralen en beschermend rozemarijn-extract maken Strobing Highlighter zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Foundation Klik hier voor meer informatie over Berry Style (grandel.com)

Liquid Lipstick Nieuw

Een must-have! Combineert de briljante kleurintensiteit van een lippenstift met de fluwelige soepelheid van een glossy. Daarbij creëert de vloeibare lippenstift een perfecte, matte lippenmake-up, die super lang houdt zonder te plakken.

Liquid Lipstick

Angel Wings Mascara

De brede kant van het borsteltje opent de blik al in de ooghoek, trekt de wimpers omhoog en laat het oog daardoor groter lijken. Het smal toelopende uiteinde pakt zelfs de fijnste haartjes in de binnenhoek en aan de onderste wimperrand en ensceneert het oog perfect.

Foundation Klik hier voor meer informatie over Angel Wings Mascara (grandel.com)

Foundations

Een frisse en smetteloze teint is de basis voor elke make-up en laat uw gezicht pas echt goed uitkomen.


Lips

Verzorgde lippen, de perfecte contour en de passende lippenstift zijn het geheim van een volmaakte lippenmake-up.

Het omvangrijke assortiment van Arabesque onderstreept elke glimlach met briljante kleuren.


Accentueren & Modelleren

Om contouren te accentueren, accenten te plaatsen, bepaalde gezichtszones te camoufleren en te accentueren heeft Arabesque een groot aantal professionele hulpmiddellen beschikbaar.


Eyes

Iedere vrouw kan zelf beslissen hoe zij haar oogopslag volgens haar eigen smaak en stemming met kleureffecten en contrasten kunstig ensceneert.